6-årsjubileum for Sandalsand

Sist endret 21.05.2021 | Publisert 30.07.2017Ved tastaturet |

Jeg oppdaget tidligere i dag, da jeg posterte en ny artikkel på Sandalsand Global, at telleren viste 800. Det vil si 800 publiserte artikler. Så kom jeg på at første artikkel ble publisert 1. august 2011 – for seks år siden. Dette må feires!

Det betyr at min internasjonale reisenettside har vokst med 133 artikler i året, i gjennomsnitt. Mer enn én artikkel hver tredje dag. 

Så kikket jeg inn på den siden du nå leser, Sandalsand Norge. Den ble lansert 1. juni 2014, men antallet artikler har også her nådd et rundt tall. 500 presis. Det gir en enda høyere publiseringstakt.

Hvor skal dette ende?

Når du først er kommet inn hit, les flere av mine artikler. Dessuten ser jeg gjerne at du gir meg tilbakemelding ved å klikke deg inn på Leserundersøkelsen.

 

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget? Er det noe du likte spesielt godt, eller er uenig i vurderingen av. Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

Skriv en epost til Sandalsand.

For artikler som er nyere enn 180 dager har du også mulighet til å dele din kommentar med andre her. Da vises et kommentarfelt som du kan bruke. Du må legge inn navn og epostadresse. Epostadressen blir ikke vist til andre, men det gjør navnet og kommentaren. Bruk derfor gjerne et anonymt navn om du ønsker. Du kan også lenke til et nettsted du selv driver (for egenpromotering).

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This