6-årsjubileum for Sandalsand

Sist endret 05.03.2022 | Publisert 30.07.2017Ved tastaturet |

Anslått lesetid:

Det er 6-årsjubileum for Sandalsand. Jeg oppdaget tidligere i dag, da jeg posterte en ny artikkel på Sandalsand Global, at telleren viste 800. Det vil si 800 publiserte artikler. Så kom jeg på at første artikkel ble publisert 1. august 2011 – for seks år siden.

Et 6-årsjubileum for må feires!

Det betyr at min internasjonale reisenettside har vokst med 133 artikler i året, i gjennomsnitt. Mer enn én artikkel hver tredje dag. 

Så kikket jeg inn på den siden du nå leser, Sandalsand Norge. Den lanserte jeg 1. juni 2014, men antallet artikler har også her nådd et rundt tall. 500 presis. Det gir en enda høyere publiseringstakt.

Hvor skal dette ende?

Når du først er kommet inn hit, les flere av mine artikler. Dessuten ser jeg gjerne at du gir meg tilbakemelding ved å klikke deg inn på Leserundersøkelsen.

 

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget og nettsiden? Er det noe du likte spesielt godt? Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

  1. Skriv en personlig epost til forfatteren.
  2. Besvar et anonymt spørreskjema.
  3. Del din respons med andre. For artikler som er nyere enn 180 dager vises et kommentarfelt nedenfor. Kommenter hva du vil og legg til ditt navn og epostadresse. Epostadressen din blir ikke vist til andre. Bruk et fiktivt navn om du ønsker.

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This