Bil, båt og togturer

Norge er som skapt for reiser med bil, båt og tog, over hele landet. Det finnes nesten ikke bedre reisemåter. Det måtte være til fots, men da kommer vi ikke så veldig langt.

Landevei

Du vil finne mest om bilturer på Sandalsand, for her er variasjonsmulighetene nesten uendelige. Noen av bilturene er svært omfattende og lange. Andre er temmelig korte, passe for en søndagstur. 

Dessuten kommer det stadig flere artikler om tog og skinner. Det kan være beretninger om utvalgte skinnegående opplevelser, men det kan også være om tog som framkomstmiddel. Båtturene handler om både små og store farkoster, langs kysten, inne i fjordene, på innsjøer eller elver.

Denne siden er illustrert med et utsiktsbilde fra en biltur på Hadeland, nærmere bestemt i Gran kommune. I et bølgende landskap strekker de gule kornåkrene seg langt av sted, i vakker kontrast til den grønne vegetasjonen ellers, og de rødmalte låvene.

Kategoriene

Bilturer

Her finner du forslag til bilturer i storslått natur og med rike kulturminner.

Båtturer

Finn et assortert utvalg av båtturer, noen med ferjer, andre med mindre farkoster.

Togturer

Et tog i fart. Landskapet farer forbi, snart utydelig, snart skarpt. Vann, mennesker, åkre, trær, fjell. En fløyte høres, et flagg vinkes. Vi skal videre.

On the road again. Goin’ places that I’ve never been. Seein’ things that I may never see again. And I can’t wait to get on the road again. (Willie Nelson)

Bilturer

Båtturer

Togturer

Reisemål

Bil, Båt, Tog

Fotturer

Opplevelser

Media

Hvem

Pin It on Pinterest

Share This