Bilder fra Oslo

Sist endret 27.01.2022 | Publisert 14.08.2015Bilder, Oslo |

Anslått lesetid:

Her finner du bilder fra Oslo. Bildene er blitt så mange etter hvert, at de må fordeles på flere album. Det første dekker årene 1988-2016, det andre tiden etter.

Klikk på bildene for å se en større versjon. Det fungerer best dersom du har en større skjerm enn vanlig mobil. Bildene ligger i kronologisk rekkefølge og kronologien er bestemt ut fra når Sandalsand tok bildet. Dersom du er interessert i noen helt spesielle motiver, bør du bla litt nedover siden. Noen av byens motiver kan være knipset flere ganger, til ulike tidspunkter. De ligger da selvsagt flere steder i albumene.

 

To album fra hovedstaden. Det første dekker årene 1988-2016, det andre tiden etterpå.

Fotoalbum nummer 1 fra Oslo. Landets hovedstad er avbildet gjennom sentrumsvandringer og motiver fra bydelene i 2016 og tidligere.

Fotoalbum nummer 2 fra Oslo. Dette albumet har bilder fra 2017 og senere.

Dette er en underside av Bilder som inneholder lenker til fotoalbum fra alle deler av landet. Tips: Åpne et album ved å høyreklikke og åpne det i ny fane.

Det var altså bilder fra Oslo. Les gjerne mer om Oslo på Wikipedia.

Slå nå opp hovedoppslaget om Oslo.

Der finner du artikler om byen og et kart med markering av artiklene. Videre finner du faktainformasjon og Sandalsands ønskeliste for flere opplevelser i hovedstaden. Alt det vil ganske sikkert inspirere deg til selv å oppleve de severdigheter og reisemål Oslo har å by på. Bruk derfor alt dette til å finne ut hva du vil gjøre på ditt neste besøk, eller til helgen. 

Pin It on Pinterest

Share This