Bilder fra Vestfold og Telemark

Sist endret 19.11.2022 | Publisert 14.08.2015Bilder, Vestfold og Telemark | , , , , , , , , ,

Anslått lesetid:

Her finner du bilder fra Vestfold og Telemark, sortert kommunevis. Nye reiser vil føre til oppdatering av kommunealbumene.

Les hovedoppslaget om Vestfold og Telemark.

Dette er en underside av BILDER som har innhold fra alle landsdeler. Tips: Åpne et kommunealbum ved å høyreklikke og åpne det i ny fane.

Dette fylket besto tidligere av to fylker, som også utgjør sammensetningen i det nye navnet.

Horten er kystkommunen ved Oslofjorden som tilbyr et spennende sentrum, et gammelt marineverft i idylliske omgivelser og tusenårig historie ved Borrehaugene. Dessuten ligger en av landets triveligste småbyer her, Åsgårdstrand. Fylket heter Viken.

Bildene fra Midt-Telemark er nesten utelukkende fra Sommarland ved Bø. Fylket er Vestfold og Telemark.

Bilder fra Notodden kommune i Vestfold og Telemark. Byen er verdensarvsted, men det er særlig stavkirken på Heddal som er inkludert i dette albumet.

Bilder fra Porsgrunn kommune i Vestfold og Telemark, med et svært begrenset utvalg tatt under en biltur på gjennomreise.

Bilder fra Skien kommune i Vestfold og Telemark med et svært begrenset utvalg, tatt under en biltur på gjennomreise.

Bilder fra Tinn kommune i Vestfold og Telemark. Dette er Vemork og Rjukan, dette er verdensarvsted og det gjenspeiles i de inkluderte bilder.

Bilder fra Tokke kommune i Vestfold og Telemark fylke. Dette er en kraftkommune langt til heis inne i landet. Motivene i dette albumet er særlig fra Dalen og stavkirken på Eidsborg.

En liten vandring rundt i landets eldste by, Tønsberg. Det er hva dette fotoalbumet inneholder. Vi er i Viken fylke.

Bilder fra Vinje kommune i Vestfold og Telemark. Flott landskap høyt til fjells.

Fylkeskart med kommuner

Kartet under viser kommunene i Vestfold og Telemark fylke. Kommuner farget grønne er de som Sandalsand har bilder fra, eller omtaler i tekstartikler. Følg gjerne disse lenkene og få opp alle artikler fra kommunene: 

HORTEN | KRAGERØ | MIDT-TELEMARK | NOTODDEN | PORSGRUNN | SKIEN | TINN | TOKKE | TØNSBERG | VINJE

Kommuneinndelingen i Vestfold og Telemark
Kommuneinndelingen i Vestfold og Telemark fylke

Denne artikkelen med bilder fra Vestfold og Telemark ble først publisert i 2015 og omarbeidet i 2019. Den oppdateres når nye kommuner besøkes og nye fotos foreligger. Les om endringene i kommune- og fylkesinndelingen fra 2020 og hvordan denne nettsiden har håndtert dem

Kartet antyder at egne reiser har vært til bare noen deler av Vestfold og Telemark. Det betyr at der er et temmelig godt potensiale for mer, når de to tidligere fylkene gjenoppstår som to separate fylker fra 2024. Det handler her mest om å planlegge en god sommerferie. Les om fylket på Wikipedia.

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget og nettsiden? Er det noe du likte spesielt godt? Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

  1. Skriv en personlig epost til forfatteren.
  2. Besvar et anonymt spørreskjema.
  3. Del din respons med andre. For artikler som er nyere enn 180 dager vises et kommentarfelt nedenfor. Kommenter hva du vil og legg til ditt navn og epostadresse. Epostadressen din blir ikke vist til andre. Bruk et fiktivt navn om du ønsker.

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This