Publisering

Publisering handler om Sandalsand som en kombinert reiseblogg og reisenettsted. Finn artikler som diskuterer ulike aspekter ved dette, og ikke faktiske turer.

Inspirasjoner

Disse artiklene omhandler det å drive et nettsted. De inkluderer Sandalsands årsoppsummeringer og en del tekniske greier knyttet til skriving og publisering.

Hvis du leter etter vanlige reiseskildringer, gå til Reisemålsiden. Tilsvarende side som denne på Sandalsand Global heter Writing and publishing.

WordPress-utvidelser

WordPress-utvidelser

Sandalsand bruker WordPress som publiseringsplattform og innholdsstyringssystem – og det samme gjør 60 millioner nettsteder over hele verden. I...

Gratulerer med 1-årsdagen

Gratulerer med 1-årsdagen

Det er nå ett år siden "Sandalsand Norge" så dagens lys, og det er et lysende år å se tilbake på. Bli med på en kjapp oppsummering på 1-årsdagen....

Velkommen

Velkommen

Velkommen til Norge.sandalsand.net. Dette er en nettsted for reiser i hele Norge og for særskilte opplevelser i Sør-Rogaland. Siden er en underside...

Wright-brødrene skapte den største kulturelle kraften siden oppfinnelsen av skrift. Flyet ble det første World Wide Web, og brakte mennesker, språk, ideer og verdier sammen. (Bill Gates)

Jeg ber unge mennesker reise. Hvis du ikke har pass, skaff deg et. Ta en sommer, få deg en ryggsekk og dra til Delhi, dra til Saigon, dra til Bangkok, dra til Kenya. Utvid sinnet ditt. Spis interessant mat. Treff noen interessante mennesker. Ha et eventyr. Vær forsiktig.
Kom tilbake og du kommer til å se landet ditt annerledes, du kommer til å se presidenten din annerledes, uansett hvem det er. Musikk, kultur, mat, vann. Dusjene dine blir kortere. Du kommer til å få en følelse av hvordan globaliseringen ser ut. Det er ikke det Tom Friedman skriver om; Beklager. Du kommer til å se at globale klimaendringer er veldig reelle. Og at for noen mennesker består dagen deres av å gå 20-30 km for fire bøtter med vann.
Og så er det lærdom du ikke kan få ut av en bok som venter på deg i den andre enden av flyreisen. Mange mennesker – amerikanere og europeere – kommer tilbake og utroper ohhhhh. Og lyspæren slås på. (Henry Rollins)

Hvem

Publisering

Abonner

Kontakt

Person-vern

Pin It on Pinterest

Share This