Publisering

Publisering handler om Sandalsand som en kombinert reiseblogg og reisenettsted. Finn artikler som diskuterer ulike aspekter ved dette, og ikke faktiske turer.

Disse artiklene omhandler det å drive et nettsted. De inkluderer Sandalsands årsoppsummeringer og en del tekniske greier knyttet til skriving og publisering.

Hvis du leter etter vanlige reiseskildringer, gå til Reisemålsiden. Tilsvarende side som denne på Sandalsands internasjonale sider (Global) heter Writing and publishing.

WordPress-utvidelser

WordPress-utvidelser

Sandalsand bruker WordPress som publiseringsplattform og innholdsstyringssystem – og det samme gjør 60 millioner nettsteder over hele...

Gratulerer med 1-årsdagen

Gratulerer med 1-årsdagen

Det er nå ett år siden "Sandalsand Norge" så dagens lys, og det er et lysende år å se tilbake på. Bli med på en kjapp oppsummering på 1-årsdagen....

Velkommen

Velkommen

Velkommen til Norge.sandalsand.net. Dette er en nettsted for reiser i hele Norge og for særskilte opplevelser i Sør-Rogaland. Siden er en underside...

Wright-brødrene skapte den største kulturelle kraften siden oppfinnelsen av skrift. Flyet ble det første World Wide Web, og brakte mennesker, språk, ideer og verdier sammen. (Bill Gates)

De fleste historier er fortalt før. Men min versjon er ikke fortalt. (Grethe G. Fossum)

 Jeg har rett og slett prøvd å skrive så godt jeg kan. Noen ganger er jeg så heldig at jeg skriver bedre enn jeg kan. (Ernest Hemingway)

Alt eg skriv, skal bli brukt mot meg. (Ragnar Hovland)

Å være forfatter er ikke et yrke. Det er et liv. Jeg skrev i går. Jeg skriver i dag og kommer til å gjøre det i morgen. Vandre i ordene. Føle og nyte setninger og sammenhenger. Hente det i meg selv og gi det fra meg. Gi videre, men likevel beholde det. (Beate Grimsrud)

Gud fri og bevare enhver for å bli gift med noen som skriver bøker! (Bjørnstjerne Bjørnson)

Jeg ble forfatter fordi jeg likte språk, poesi, sanger og sitte alene på rommet mitt og drive med alt dette. En forfatter må skrive, prøve og feile, kaste og spare, lese andre forfattere, lære av dem. Let etter din egen stemme, ditt eget stoff. (Lars Saabye Christensen)

Hvem

Publisering

Abonner

Kontakt

Personvern