VIDEO – Haugesund

Sist endret 06.03.2022 | Publisert 08.12.2015Rogaland, Videoer |

Anslått lesetid:

Se denne video fra Haugesund, den største og viktigste byen i Nord-Rogaland. Den har en lang historie, ble rik på 1800-tallet og er dyktig til å vise igjen på den nasjonale scene med en rekke festivaler på sensommeren.

Etter at du har sett denne video fra Haugesund, kan du lese om den turen som ga de opplevelser som er gjengitt. Se alle artiklene på Sandalsand fra Haugesund og se alle fotografiene fra Haugesund på denne direktelenken.

Audio: (1) «Amanda i fra Haugesund» (Ukjent artist); (2) «Du må’kje kødda me ein Haugesundar» av og med 3 Busserulls

 

 

Du finner en rekke videoer fra Norge på Sandalsands YouTube-kanal. Tilsvarende artikler som denne finner du også på den engelskspråklige delen av Sandalsand.

 

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget og nettsiden? Er det noe du likte spesielt godt? Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

  1. Skriv en personlig epost til forfatteren.
  2. Besvar et anonymt spørreskjema.
  3. Del din respons med andre. For artikler som er nyere enn 180 dager vises et kommentarfelt nedenfor. Kommenter hva du vil og legg til ditt navn og epostadresse. Epostadressen din blir ikke vist til andre. Bruk et fiktivt navn om du ønsker.

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This