VIDEO – Jæren – Vigdelneset

Sist endret 08.03.2022 | Publisert 14.11.2015Rogaland, Videoer |

Anslått lesetid:

Denne video viser turen rundt Vigdelneset i Sola kommune. Vi går mellom sandstrendene Hellestø og Vigdel, langs Vigdelneset og med en tur opp på Vigdelsveten for en panoramautsikt.

Videoen inngår i en serie med bilder og film fra fotturer på Jærkysten. Les deg opp på introduksjonsartikkelen og se spillelisten med en lang rekke videoer fra denne enestående og varierte kyststripe. Les beretningen om akkurat denne turen.

Audio: «Stormy Blues» and «It Was Only Yesterday» by Arne Bang Huseby. Included under this Creative Commons CC BY 3.0 License.

 

 

Du finner en rekke videoer fra Norge på Sandalsands YouTube-kanal. Tilsvarende artikler som denne finner du også på den engelskspråklige delen av Sandalsand.

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget og nettsiden? Er det noe du likte spesielt godt? Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

  1. Skriv en personlig epost til forfatteren.
  2. Besvar et anonymt spørreskjema.
  3. Del din respons med andre. For artikler som er nyere enn 180 dager vises et kommentarfelt nedenfor. Kommenter hva du vil og legg til ditt navn og epostadresse. Epostadressen din blir ikke vist til andre. Bruk et fiktivt navn om du ønsker.

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This