VIDEO – Lysefjorden 1 – Fjorden

Sist endret 22.09.2021 | Publisert 02.11.2015Båtturer, Rogaland, Videoer | ,

Lysefjorden rundt (1): Båttur fra Lysebotn og utover. Underveis ser vi opp mot Kjerag og vi gjør stopp ved Flørli, Kallali, Bakken, og Brattali før vi på ny ser høyt opp – denne gang mot Preikestolen.

Audio: «Åses Død» av Edvard Grieg

Denne video er del av en spilleliste fra turer rundt Lysefjorden i Rogaland. Les hele historien om turen gjengitt i videoen.

 

 

Du finner en rekke videoer fra Norge på Sandalsands YouTube-kanal. Tilsvarende artikler som denne finner du også på den engelskspråklige delen av Sandalsand.

 

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget? Er det noe du likte spesielt godt, eller er uenig i vurderingen av. Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

Skriv en epost til Sandalsand.

For artikler som er nyere enn 180 dager har du også mulighet til å dele din kommentar med andre her. Da vises et kommentarfelt som du kan bruke. Du må legge inn navn og epostadresse. Epostadressen blir ikke vist til andre, men det gjør navnet og kommentaren. Bruk derfor gjerne et anonymt navn om du ønsker. Du kan også lenke til et nettsted du selv driver (for egenpromotering).

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This