VIDEO – Lysefjorden 5 – Kjerag

Sist endret 06.03.2022 | Publisert 02.11.2015Rogaland, Videoer |

Anslått lesetid:

Se video fra Kjerag ved Lysefjorden: Fra Øygardsstølen (Ørneredet) til Kjeragfjellet med strålende utsyn ned mot Lysebotn og Lysefjord. Kjeragbolten står trygt plantet ved enden av turen.

Audio: «Morgenstemning» («Morgenstimmung») fra «Peer Gynt suiten» av Edvard Grieg.

1000 meter rett opp fra en av landets mest spektakulære fjorder, Lysefjorden, utgjør Kjerag og den fascinerende Kjeragbolten de ultimate mål for en perfekt fjelltur. Denne filmen viser og forklarer nesten alt. Turen bare må oppleves.

Denne video fra Kjerag er del av en spilleliste fra turer rundt Lysefjorden i Rogaland. Les hele historien om turen gjengitt i videoen.

 

 

Du finner en rekke videoer fra Norge på Sandalsands YouTube-kanal. Tilsvarende artikler som denne finner du også på den engelskspråklige delen av Sandalsand.

 

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget og nettsiden? Er det noe du likte spesielt godt? Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

  1. Skriv en personlig epost til forfatteren.
  2. Besvar et anonymt spørreskjema.
  3. Del din respons med andre. For artikler som er nyere enn 180 dager vises et kommentarfelt nedenfor. Kommenter hva du vil og legg til ditt navn og epostadresse. Epostadressen din blir ikke vist til andre. Bruk et fiktivt navn om du ønsker.

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This