Reisemål

Dette er portalen til reisemål i hele Norge. Velg et fylke og finn mer enn halvparten av kommunene. Dessuten kan du slå opp i et Norgeskart.

Reisemål i hele Norge

Det ligger 900 artikler på Sandalsand, og de fleste av dem er fra konkrete reisemål. For å avhjelpe din leting etter godt stoff, er artiklene lagt inn under flere overskrifter i menyen. 

Leter du etter severdigheter, attraksjoner, steder, reisemål, opplevelser, aktiviteter, bilder og filmer fra nær sagt hele Norge? Da er du kommet til rett sted.

Nedenfor får du lenker til sider for hvert fylke. Videre finner du et Norgeskart hvor du kan klikke deg fram på en visuell måte. Dersom du er ute etter noe helt spesielt, prøv søkefunksjonen.

Illustrasjonsbildet er fra et kjent reisemål, nemlig Svolvær i Lofoten: Torskehoder henger på hjell.

Finnmark

Troms

Nordland

Trøndelag

Møre og Romsdal

Vestland

Rogaland

Agder

Telemark

Vestfold

Buskerud

Akershus

Innlandet

Østfold

Oslo

Sandalsands Norgeskart

Vamp synger om et Norgesglass med 13 humler i. Her følger et Norgeskart med 1000 opplevelser i, eller rettere sagt alle artiklene og videoene som minst vil gi deg et slikt antall.

Tallene over viser at Sandalsand har beskrivelser fra alle fylker og 252 av 356 kommuner (71 %), de fleste også med bilder.

Det ligger kart i de fleste artiklene på Sandalsand. De er til dels svært detaljerte og merker av en lang rekke attraksjoner langs veiene vi ferdes langs. I fylkeskartene oppsummeres nær sagt alle attraksjoner i hvert fylke. Kartet under viser derimot kun plasseringen av de artikler som lar seg stedfeste. Det store antallet artikler gjør at kartet blir omfattende nok. I menyene vil du også finne artikler som det ikke har vært mulig å plassere på kartet over konkrete reisemål i Norge.

I dette kartet er artikler om stedsopplevelser markert med severdighetssymbol, fotturer er markert med en gående person.  Videoer vises med et videokamera, fotoalbum (fylkesvis) med et kamera, og ikonene for artikler fra bilturer, togturer og båtturer viser, ja nettopp, en bil, et tog og en båt.

Se det glitrer igjen over byen, i det røde og hvite og blå. La det runge fra gaten og torget over landet som nordmenn har fått. Du er vårt, du er vårt gamle Norge, vi vil kle deg i rødt, hvitt og blått. (Finn Bø, Bias Bernhoft og Arild Feldborg)

Land i verden

Sandalsand har reiseopplevelser i mange land verden over. Opplevelsene deles med lesere av Sandalsand Global. De artiklene er skrevet på engelsk, men det klarer de fleste norsktalende greit å forstå. Dersom du klikker på lenken, åpner du opp alle artiklene fra det landet (i ny fane).

Reisemål

Bil, Båt, Tog

Fotturer

Opplevelser

Media

Hvem

Pin It on Pinterest

Share This