Reisemål

Dette er den geografiske portalen til reisemål i hele Norge. Velg et fylke og finn mer enn halvparten av kommunene.

Torskehoder på hjell

Det ligger over 700 artikler på Sandalsand. For å avhjelpe din leting etter godt stoff, er artiklene lagt inn under flere overskrifter i menyen. Det være seg type opplevelse, eller beskrivelser av konkrete reisemål.

Leter du etter severdigheter, attraksjoner, steder, reisemål, opplevelser, aktiviteter, bilder og filmer fra nær sagt hele Norge? Da er du kommet til rett sted. 

Nedenfor får du lenker til sider for hvert fylke. Videre finner du et Norgeskart hvor du kan klikke deg fram på en visuell måte.  Dersom du er ute etter noe helt spesielt, prøv søkefunksjonen.

Illustrasjonsbildet er fra et kjent reisemål, nemlig Svolvær i Lofoten: Torskehoder henger på hjell.

Fylker

Kommuner

Troms og Finnmark

Nordland

Trøndelag

Møre og Romsdal

Vestland

Rogaland

Agder

Vestfold og Telemark

Viken

Innlandet

Oslo

Sandalsands Norgeskart

Vamp synger om et Norgesglass med 13 humler i. Her følger et Norgeskart med 1000 opplevelser i, eller rettere sagt alle artiklene og videoene som minst vil gi deg et slikt antall.

Det ligger kart flere steder på Sandalsand. De viser hvor artiklene hører hjemme i geografisk sammenheng, der hvor det er aktuelt. Kartet med alle reisemål under oppsummerer alt.

Artikler om stedsopplevelser er markert med severdighetssymbol, fotturer er markert med en gående person, videoer med et videokamera, fotoalbum (fylkesvis) vises med et kamera, og ikonene for artikler fra bilturer, togturer og båtturer viser, ja nettopp, en bil, et tog og en båt.

I menyene vil du også finne artikler som det ikke har vært mulig å plassere på kartet over konkrete reisemål i Norge.

Se det glitrer igjen over byen, i det røde og hvite og blå. La det runge fra gaten og torget over landet som nordmenn har fått. Du er vårt, du er vårt gamle Norge, vi vil kle deg i rødt, hvitt og blått. (Finn Bø, Bias Bernhoft og Arild Feldborg)

Reisemål

Bil, Båt, Tog

Fotturer

Opplevelser

Media

Hvem

Pin It on Pinterest

Share This