Mediearkivet

Et bilde sier mer enn tusen ord. Ja, der er virkelig mange inntrykk å få gjennom et fotografi. Her i Media får du over 16 000 bilder og nesten 60 videoer, fra hele Norge.

Bilder

Få servert Sandalsands fotografier fra hele Norge.

Videoer

Videoer på Sandalsands YouTube-kanal, har fått egne oppslag her på nettsiden.

Video spillelister

Gjør deg klar til en helaften foran skjermen, med nesten 60 utvalgte reisevideoer fra Norge.

Bilder med merkelapper

Noen av bildene er gitt en merkelapp (emneknagg) som beskriver dem. Derfor antyder størrelsen på ordene i skyen hvor mange bilder det er innen hver kategori.

Først, klikk på et av ordene i skyen og få opp alle bildene i miniatyrstørrelse. Deretter kan du utvide et bilde i full størrelse og bla gjennom alle sammen. For å returnere til ordskyen kan du klikke på tilbakeknappen i nettleseren.

Artikler om media

Sandalsand Norge sin engelskspråklige søster, Sandalsand Global, utarbeidet for flere år siden en interessant artikkelserie om hvordan man digitaliserer sitt gamle foto- og videoarkiv. En oppdatert og redigert norsk versjon finner du nedenfor. Ettersom artikler på denne siden legges til sist, bør du begynne med den eldste i serien, altså nederste.

Dersom du med media eller medier heller tenker på aviser, TV og slikt, så ligger det ikke noe om det under denne overskriften. Gå heller til artikkelserien på fire som tar for seg utviklingen innen telefoni, televisjon, aviser og post.

Jeg har sett det, derfor kan jeg fotografere det. (Jørn Bøhmer Olsen, naturfotograf)

Mediearkivet

Bilder

Videoer

Spillelister

Reisemål

Bil, Båt, Tog

Fotturer

Opplevelser

Media

Hvem

Pin It on Pinterest

Share This