VIDEO – Hardangerfjorden

Sist endret 06.03.2022 | Publisert 06.12.2015Vestland, Videoer | , , ,

Anslått lesetid:

Se video fra Hardangerfjorden, den nest største i Norge og en av de vakreste. Lengst inne ender Hardangervidda i et monumentalt fossefall, og her inne ender fjorden – eller begynner slik som i denne filmen.

Vi kjører utover fjorden på nordsiden, på smale veier, forbi små grender og på ferjer som fremdeles var i bruk (2012). Det ble en lang dag, men en svært givende dag under en klar, blå himmel.

Se først denne video fra Hardangerfjorden, og les deretter om vårt besøk og våre opplevelser.

Audio: «Ocean of Transience (free download)» by Kogyo, Provided by Soundcloud on a Creative Commons Attribution license.

 

 

Du finner en rekke videoer fra Norge på Sandalsands YouTube-kanal. Tilsvarende artikler som denne finner du også på den engelskspråklige delen av Sandalsand.

 

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget og nettsiden? Er det noe du likte spesielt godt? Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

  1. Skriv en personlig epost til forfatteren.
  2. Besvar et anonymt spørreskjema.
  3. Del din respons med andre. For artikler som er nyere enn 180 dager vises et kommentarfelt nedenfor. Kommenter hva du vil og legg til ditt navn og epostadresse. Epostadressen din blir ikke vist til andre. Bruk et fiktivt navn om du ønsker.

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This