VIDEO – Lysefjorden 3 – Preikestolen

Sist endret 06.03.2022 | Publisert 02.11.2015Rogaland, Videoer |

Anslått lesetid:

Se video fra Preikestolen ved Lysefjorden: Turen fra Preikestolhytta til Preikestolen.

Du får nå to videoer som begge er del av en spilleliste fra turer rundt Lysefjorden i Rogaland. Les hele historien om turen gjengitt i videoene.

Lyden på den første filmen er «IV. Notturno» fra Lyriske stykker opus 54, av Edvard Grieg. Den har i hovedsak bildemateriale fra 2003.

 

 

Den neste video fra Preikestolen ble tatt opp i 2013 og tilbys med en litt mer suggererende rytme til å følge deg på ferden inn til «Hyvlatånnå», som en gang var navnet på denne steinformasjonen i Lysefjorden.

 

 

Du finner en rekke videoer fra Norge på Sandalsands YouTube-kanal. Tilsvarende artikler som denne finner du også på den engelskspråklige delen av Sandalsand.

 

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget og nettsiden? Er det noe du likte spesielt godt? Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

  1. Skriv en personlig epost til forfatteren.
  2. Besvar et anonymt spørreskjema.
  3. Del din respons med andre. For artikler som er nyere enn 180 dager vises et kommentarfelt nedenfor. Kommenter hva du vil og legg til ditt navn og epostadresse. Epostadressen din blir ikke vist til andre. Bruk et fiktivt navn om du ønsker.

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This