Nye retningslinjer for personvern på Sandalsand

Sist endret 15.05.2021 | Publisert 23.05.2018Ved tastaturet |

I disse dager vil du allerede ha mottatt en rekke eposter fra firmaer som oppbevarer data om deg som person. Årsaken er EU sitt nye personverndirektiv GDPR som trer i kraft fra slutten av mai 2018. Til og med en så hobbybasert liten nettside som Sandalsand må forberede seg og sine lesere på det som nå skjer.

Nå er det riktignok andre tjenesteytere på internett som samler inn og oppbevarer mye mer informasjon om deg. Jeg får tilgang til din epost-adresse og navn dersom du selv velger å dele dem med meg. Jeg får ingen annen personidentifiserbar informasjon, men jeg benytter meg av tjenester som gjør at jeg får mye aggregert statistikk om nettsidebruken.

Dette betyr likevel at jeg har oppgradert, og i første rekke utvidet, omtalen av personvern og bruksbetingelser. Les oppslaget om Personvern

Den største endringen er egentlig for dere som abonnerer på nyhetsbrevet. Dere skal vite at jeg har utvidet mitt løfte om å sende ukentlig nyhetsbrev, til også å gjelde annen informasjon. Det kan gjelde leserundersøkelser eller spesifikke kampanjer for å styrke bruken av mine sider. Omfanget av det siste antas å være svært lite. Husk likevel at dersom du ønsker å melde avbud, kan du gjøre det på den lenken som kommer med nyhetsbrevet. 

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe, eller har innspill til dette temaet. 

 

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget? Er det noe du likte spesielt godt, eller er uenig i vurderingen av. Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

Skriv en epost til Sandalsand.

For artikler som er nyere enn 180 dager har du også mulighet til å dele din kommentar med andre her. Da vises et kommentarfelt som du kan bruke. Du må legge inn navn og epostadresse. Epostadressen blir ikke vist til andre, men det gjør navnet og kommentaren. Bruk derfor gjerne et anonymt navn om du ønsker. Du kan også lenke til et nettsted du selv driver (for egenpromotering).

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This