Velkommen

Sist endret 29.01.2022 | Publisert 03.06.2014Publisering |

Anslått lesetid:

Velkommen til Norge.sandalsand.net. Dette er en nettsted for reiser i hele Norge og for særskilte opplevelser i Sør-Rogaland.

Siden er en underside av den engelskspråklige reisesiden Sandalsand – Global Travelling. Du vil finne lenker til den øverst og til høyre på hver side. Også hovedsiden har et vell av artikler fra Norge, men altså på engelsk.

Min ambisjon er å gjøre denne norskspråklige delen til mer av et hjelpemiddel for de som bor i Norge, både for å gi opplevelser hjemme i sofakroken og konkret nytteverdi i planlegging og gjennomføring av en tur eller en reise. Dette skal være et levende og oppdatert nettsted. Abonner gjerne på nyheter, så får du en epost for hver ny artikkel som publiseres!

Denne siden ble lansert i månedsskiftet mai/juni 2014. Mange artikler er basert på turer før dette, ofte oversatt fra engelsk, og datert med datoen for turen. Foreløpig er nettstedets innhold i en oppbyggingsfase, og vil gå over i en ordinær driftsfase i løpet av sommeren.

Les mer om forfatteren.

 

 

Bildet av forfatteren er fra Angkor i Kambodsja, 2009. Dette var den første artikkelen på norge.sandalsand.net, i juni 2014. På sandalsand.net var det tidligere publisert et par dusin artikler på norsk. Disse flyttet jeg hit samtidig.