Velkommen

Sist endret 28.10.2021 | Publisert 03.06.2014Ved tastaturet |

Velkommen til Norge.sandalsand.net. Dette er en nettsted for reiser i hele Norge og for særskilte opplevelser i Sør-Rogaland.

Siden er en underside av den engelskspråklige reisesiden Sandalsand – Global Travelling. Du vil finne lenker til den øverst og til høyre på hver side. Også hovedsiden har et vell av artikler fra Norge, men altså på engelsk.

Min ambisjon er å gjøre denne norskspråklige delen til mer av et hjelpemiddel for de som bor i Norge, både for å gi opplevelser hjemme i sofakroken og konkret nytteverdi i planlegging og gjennomføring av en tur eller en reise. Dette skal være et levende og oppdatert nettsted. Abonner gjerne på nyheter, så får du en epost for hver ny artikkel som publiseres!

Denne siden ble lansert i månedsskiftet mai/juni 2014. Mange artikler er basert på turer før dette, ofte oversatt fra engelsk, og datert med datoen for turen. Foreløpig er nettstedets innhold i en oppbyggingsfase, og vil gå over i en ordinær driftsfase i løpet av sommeren.

Les mer om forfatteren.

 

 

Bildet av forfatteren er fra Angkor i Kambodsja, 2009. Dette var den første artikkelen på norge.sandalsand.net, i juni 2014. På sandalsand.net var det tidligere publisert et par dusin artikler på norsk. Disse flyttet jeg hit samtidig.

 

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget? Er det noe du likte spesielt godt, eller er uenig i vurderingen av. Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

Skriv en epost til Sandalsand.

For artikler som er nyere enn 180 dager har du også mulighet til å dele din kommentar med andre her. Da vises et kommentarfelt som du kan bruke. Du må legge inn navn og epostadresse. Epostadressen blir ikke vist til andre, men det gjør navnet og kommentaren. Bruk derfor gjerne et anonymt navn om du ønsker. Du kan også lenke til et nettsted du selv driver (for egenpromotering).

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This