VIDEO – Stavangers kolonihager – Eiganes

Sist endret 06.03.2022 | Publisert 03.11.2015Rogaland, Videoer |

Anslått lesetid:

Se en video fra Eiganes kolonihage. Eiganes eller Egenes er en av Stavangers fire kolonihager. Den ble etablert i 1916 og har 180 parseller.

Hagen ligger i skrånende og flatt terreng i sørhellingen av Byhaugen, og er byens største kolonihage. Den er som de andre kolonihagene i byen åpen for andre enn kolonistene i sommersesongen. Se først denne video fra Eiganes kolonihage, og les deretter om kolonihager som fenomen i spesialartikkelen. Der finner du også videoer fra de tre andre kolonihagene i Stavanger.

Audio: Kevin MacLeod – «Fluidscape»

 

 

Du finner en rekke videoer fra Norge på Sandalsands YouTube-kanal. Tilsvarende artikler som denne finner du også på den engelskspråklige delen av Sandalsand.

 

Hva mener du?

Hva synes du om dette innlegget og nettsiden? Er det noe du likte spesielt godt? Kan det være at Sandalsands opplysninger ikke er oppdaterte, og at andre lesere bør vite om det?

  1. Skriv en personlig epost til forfatteren.
  2. Besvar et anonymt spørreskjema.
  3. Del din respons med andre. For artikler som er nyere enn 180 dager vises et kommentarfelt nedenfor. Kommenter hva du vil og legg til ditt navn og epostadresse. Epostadressen din blir ikke vist til andre. Bruk et fiktivt navn om du ønsker.

0 kommentarer

Pin It on Pinterest

Share This