Bilder fra Østfold

Sist endret 15.05.2024 | Publisert 14.08.2015Bilder, Østfold | , , , , , , , ,

Anslått lesetid:

Her finner du alle publiserte fotoalbum med et stort antall bilder fra Østfold. Nye reiser medfører automatisk oppdatering av oversikten i dette innlegget.

Les hovedoppslaget om Østfold for å finne faktainformasjon, lenker til alle artiklene på Sandalsand, og hvilke severdigheter vi finner i fylket.

Dette er en underside av BILDER som har innhold fra alle fylker i Norge. Tips: Åpne et kommunealbum ved å høyreklikke og åpne det i ny fane. Da kan du lettere lukke vinduet og være tilbake her i dette bildet. Merk at når du åpner et album vil siden friskes opp og du føres øverst på siden. Rull ned hit for å se innholdet.


Aremark er en kommune i Østfold fylke. Den grenser mot Sverige i øst. Antallet aremarkinger er ca. 1300. Haldenvassdraget strekker seg gjennom kommunen.

Fredrikstad er en by og kommune i Østfold fylke. Den har om lag 84000 innbyggere og grenser til Råde, Sarpsborg og Hvaler.

Halden er en by og kommune helt sør i Østfold fylke. I dag finner vi om lag 14700 haldensere innenfor kommunegrensen. Sør for Halden ligger Sverige.

Indre Østfold kommune ligger i Østfold fylke. Kommunesenteret ligger i Askim. Antallet indre østfoldinger er omtrent 45600.

Marker kommune ligger øst i Østfold fylke. Europavei 18 går gjennom kommunen og kommunesenteret Ørje. Antallet markinger er ca. 3600.

Moss er en by og kommune vest i Østfold fylke. Byen er et viktig handels- og servicesenter for sitt oppland. Av mossinger finner vi 50300.

Råde kommune ligger sørøst i Østfold fylke. Stasjonsbyen Karlshus er kommunens administrasjonssenter. Antallet rådesokninger er ca. 7600.

Sarpsborg er en by og kommune sørøst i Østfold fylke. Kommunen inngår i Norges femte største byregion. Det bor ca. 58200 særpinger innen kommunens grenser.

Fylkeskart med kommuner

Kartet viser kommunene i Østfold fylke. Kommuner farget grønne er de som Sandalsand har bilder fra, eller omtaler i tekstartikler. Det varierer imidlertid en del hvor mye omtale, og hvor mange bilder som er gjengitt fra hver kommune. Følg gjerne disse lenkene og få opp alle artikler fra kommunene: 

Aremark | Fredrikstad | Halden | Indre Østfold | Marker | Moss | Råde | Sarpsborg | Skiptvet

Denne artikkelen med bilder fra Østfold oppdateres når nye kommuner besøkes og nye fotos foreligger. Les om fylket på Wikipedia, og for å gjenta innledningen, les hovedoppslaget om Østfold her på Sandalsand

Kommuneinndelingen i Østfold
Kommuneinndelingen i Østfold fylke