Velkommen til en ny brukeropplevelse på Sandalsand

Sist endret 26.03.2022 | Publisert 03.10.2019Publisering |

Anslått lesetid:

Åtte år er gått siden Sandalsands reiser og opplevelser dukket opp på nettet. Nå, i 2019, er det tid for en endring. Du får nå en ny brukeropplevelse på Sandalsand.

 

2014 og 2019

I 2011 begynte jeg å publisere fortellinger fra mine reiser under navnet Sandalsand. Jeg hadde funnet et medium som passet mine behov den gangen, da jeg var usikker på hvor mye tid og penger jeg ville bruke på denne hobbyen. I 2013 hadde jeg publisert mye, og interessen for å fortsette med det var fortsatt økende. Derfor kjøpte jeg mitt eget domene, signerte en kontrakt med et webhotell og satte opp Sandalsand.net med innhold på engelsk. I juni 2014 fulgte Sandalsand Norge etter, med innlegg i norsk språkdrakt. 

Av flere årsaker ble det behov for endringer i 2019. 

 

Behovet for endring

Det var et generelt ønske om fornying, men det var også en erkjennelse av at min leverandør av nettsideutforming ikke lenger ville vedlikeholde det. Nå var det fra et brukerperspektiv blitt gjort forbedringer på siden, etter 2014. Men ikke nok. Derfor framstår utgaven av Sandalsand Norge anno 2019 i en helt ny drakt.

Innholdet har åpnet seg for å fylle hele skjermbredden. Som før varierer skjermbildet med typen enhet du bruker. Det visuelle inntrykket er lettere enn på det gamle nettstedet, og det er mer plass inne på de faste sidene og de enkeltstående artiklene. Alt laster inn raskere, selv om det enda ikke er raskt nok etter min mening. Det er dessuten minst like enkelt som før å navigere i de forskjellige delene av nettstedet.

Det er ikke minst gjort mange endringer bak kulissene, av teknisk karakter. Et stort antall timer er lagt ned for å få dette til å fungere. Kanskje kommer jeg tilbake med en mer teknisk forklaring.

Endringene på Sandalsand Global fant sted først. Sandalsand Norge, denne norskspråklige søstersiden, endres i det denne artikkelen om en ny brukeropplevelse på Sandalsand publiseres. 

 

Konklusjon

Følgende ble formulert i det første innlegget på Sandalsand Global i 2013. Det er fortsatt gyldig i 2019:

Dette er min ydmyke visjon: Du, den faste og sporadiske leseren vil komme tilbake for å lese mer, du vil føle deg motivert til å abonnere på nye oppføringer, og du vil til og med bli inspirert til å reise selv.

 

Jeg trenger tilbakemelding

Det foreligger et skjema der besøkende til Sandalsand Norge kan gi tilbakemelding om opplevelsene sine. Vennligst bidra til forbedring av dette nettstedet. Det vil ta omtrent to minutter å svare på spørsmålene. Husk at svarene dine er anonyme.

Her er LENKE til undersøkelsen (ekstern nettside, åpnes i ny fane). Dersom du heller ønsker å gi en umiddelbar tilbakemelding, har et konkret spørsmål, eller annet: Ta kontakt.

 

Verden står ikke stille, ei heller utviklingen av nettsider. Denne artikkelen ble skrevet i 2019. Les en artikkel fra 2022 om optimalisering av nettsider (SEO).