Det er 2015, men her er 2014 i tilbakeblikk

Sist endret 17.02.2022 | Publisert 02.01.2015Publisering |

Anslått lesetid:

Det var i mai/juni 2014 at reisesiden Sandalsand fikk en norskspråklig avlegger, Sandalsand Norge. Her følger en liten oppsummering av det drøye halvåret som er gått.

Jeg valgte å bruke samme design som på Sandalsand Global, men med noe andre menyoverskrifter og høyremarg, og annen bakgrunnsfarge.

Det ligger ved utgangen av året inne 23 faste sider som menyvalg. Videre er det blitt publisert 135 artikler. Det er lagt inn lenker til over 50 YouTube-videoer fra land og strand rundt, og nettstedet er forsynt med over 2100 fotografier.

Bak menyene skjuler det seg ulike typer opplevelser, og det er opplevelser nettstedet først og fremst er myntet på. Variasjonen er stor, fra bilturer til fotturer, fra gamle gårdstun til urban gatekunst. Mange nettsteder er flinke med å trekke fram fotturer til selv det minste høydedrag, toppturer i stort og smått. Ikke alle setter artiklene inn i en kulturell kontekst, noe Sandalsand vektlegger.

 

Time - Bryne - Skulptur - Omsorg, Fritz Røed skulpturpark

Omsorg, Fritz Røed skulpturpark

 

I starten oppsto mange artikler som oversettelser fra den engelskspråklige delen av Sandalsand, noen ganger i forkortet versjon slik som turene langs Jærstrendene. En lang rekke artikler finnes kun her, på norsk. Flere vil framover starte her og deretter bli oversatt til engelsk.

Klikk deg inn på Norgeskartet for en fullstendig oversikt over alle artiklene.

 

Et blikk framover

I 2015 kommer nettstedet til å vokse, og bli enda mer spennende. Det vil komme flere artikler fra andre deler av landet enn forfatterens nærområde i Sør-Rogaland. Allerede ligger det inne artikler fra mer enn hver tiende norske kommune (44 av 428). En del spesialserier ventes også å komme, slik som serien om middelalderkirker i fjor.

Følg med, og etabler like gjerne et gratis abonnement først som sist. Da mottar du en epost for hver ny publiserte artikkel. Klikk her.

Godt nytt, opplevelsesrikt år i 2015!

 

Hordaland - Kvinnherad - Bondhusvatnet og breen

Bondhusvatnet i Kvinnherad med Folgefonna bak

 

Se alle årsoppsummeringer nederst på denne lenken