Gratulerer med 1-årsdagen

Sist endret 06.03.2022 | Publisert 01.06.2015Publisering |

Anslått lesetid:

Det er nå ett år siden «Sandalsand Norge» så dagens lys, og det er et lysende år å se tilbake på. Bli med på en kjapp oppsummering på 1-årsdagen.

Det begynte med Sandalsand Global

Sandalsand – Global travelling startet opp for snart fire år siden med illustrerte artikler fra verden rundt – på engelsk. Denne undersiden omfatter reiser og opplevelser kun fra Norge og kun på norsk. Det er denne delen som 1. juni 2015 feirer sitt ettårsjubileum.

Mine ønsker om å forsterke dekningen av Norge som opplevelsesland forutsatte at jeg utviklet den norske delen på en annen nettside enn moderen, men likevel som del av samme konsept. Derfor ble «Sandalsand Norge» unnfanget.

Sandalsand Norge som ny plattform

Les mer i Velkommen-artikkelen fra juni, 2014.

Les også årsoppsummeringen fra 2014.

Nesten et halvår inn i 2015, og på dagen året etter første publisering, kan vi se tilbake på 24 faste introduksjonssider tilgjengelige som menyvalg. Videre foreligger 174 publiserte artikler (og flere til på skrivebordet), og 2 620 bilder er tilgjengelige for leserne.

Ved ettårsjubileet har også de faste sidene fått en liten ansiktsløftning ved å få hver sitt vakre bakgrunnsbilde øverst på skjermen. Jeg håper det vil falle i smak.

For den som søker reiseopplevelser og desslike fra Norge, må jeg også vise til Sandalfilm. På videokanalen finner du 52 kortfilmer fra Norge, land og strand rundt. Antallet visninger passerer snart 70 000 – og det er jo en del. 

Dere lesere vet å sette pris på Sandalsand Norge

Fra starten og fram til over nyttår 2015 var det anslagsvis 2 000 månedlige visninger av en eller annen artikkel. De siste månedene har nettstedet rundet 6 000 sideklikk hver måned, mye som følge av mer aktiv deling på Facebook-grupper. Kjekt er det at dere leser både tre og fire artikler når dere kommer innom, og at mange vender tilbake for å lese mer. Fortsett med det.

Det er langt igjen før alle ønskete temaer og reiseopplevelser er uttømt. Det er ennå langt igjen før nettsiden kneler som følge av stor trafikk. Jeg skal gjøre mitt for å utvikle det hele inn i det andre leveåret for «Sandalsand Norge«, for det er fortsatt gøy. Etter svært mange publiseringer de første par måneder, gikk nettstedet inn i en periode med i snitt 3-4 dager mellom hver ny artikkel. Sannsynligvis er denne publiseringstakten for høy og ikke bærekraftig over tid.

Abonner, så får du e-postvarsling hver gang ny artikkel publiseres. Send meg gjerne en e-post med forslag til nye turer eller temaer. Eller kommenter direkte i en artikkel det som allerede er beskrevet.